Plages du av smerter, mage som krangler eller andre plager som påvirker din hverdag? Ring meg på 40 84 29 57

Fotsone-terapi

Fotsoneterapi er basert på et system av soner i føttene som gjenspeiler kroppens forskjellige organer og deler. Dette kalles speilbildeteorien, det vil si at det er en toveiskommunikasjon.
En sykdom eller problemstilling vil avspeiles i sonen til tilhørende organ under foten. Dette kjennes ved palpering og massasje av foten, og sonen vil kjennes øm for pasienten.

Tilsvarende kan man da gi signal motsatt vei, altså fra foten og inn i organet.
Dersom et organ er affisert av sykdom eller svekket, vil underhudsvevet i den tilsvarende sonen palperes hard, stram, øm og/eller smertefull. Behandling av denne sonen vil virke inn på det respektive vev/organ.

 

Fotsoneterapi kan bla brukes for å styrke immunforsvaret, redusere stress, som smertelindring, øke energi og få mer overskudd.
Mot fordøyelsesbesvær, problemer i urinveiene, hormonelle forstyrrelser, hodepine/migrene. Det kan ha en utrensende effekt, påvirke blod og lymfekretsløpet og kan hjelpe å opprettholde kroppens homeostase/likevekt.

Behandlingshyppigheten og behandlingstidens varighet varierer alt etter hva slags problem som behandles. Barn reagerer lettere på soneterapi enn voksne, og soneterapien egner seg godt til behandling av mange lidelser hos barn. Som kolikksmerter, diaré og gjentatte luftveisinfeksjoner.

Fordi soneterapi først og fremst fremmer pasientens selvhelbredende prosesser, har soneterapi et meget bredt indikasjonsområde.

Soneterapi egner seg godt til forebyggende behandling fordi funksjonsforstyrrelser gir seg utslag i fotsonene før de har ført til sykdom. Behandlingen tar sikte på å behandle symptomatisk, altså dempe eller fjerne symptomer.

Priser

Kr. 600,- per time inkl. mva.
Kr. 350,- per halvtime inkl. mva.

Førstegangs konsultasjon tar en og en halv time og koster kr. 600,- inkl. mva.

Kontakt meg

For en gratis og uforpliktende samtale.

 40 84 29 57

 mbkvisle@gmail.com

 Stockflethsgate 4, Sandefjord

Litt om meg

Marianne Kvisle

Jeg heter Marianne B. Kvisle og har jobbet som daglig leder i Helsekost i mange år.

Jeg har gode erfaringer innen mageproblematikk og mat-intoleranser.

Utdannet Akupunktør ved Vestfold Akupunkturskole, og Naturopat ved Norsk Akademi for Naturmedisin.